Powered By Blogger

keskiviikko 6. maaliskuuta 2024

Katsoo Suomea O. W. Kuusisen silmin

Meillä nostatetaan nyt uudelleen Talvisodan henkeä, mutta nykyisessä monikulttuurisessa Suomessahan siinäkin on vähintään kaksi eri näkökulmaa. Katsoo maailmaa O. W. Kuusisen silmin, voisi Anna Kontula (Vas. fem.) hyräillä hieman päivitettynä tätä lastenlaulua.

Suomen ay- johtajat eivät ole koskaan halunneet itseään kutsuttavan lakkokenraaleiksi, mutta ruhtinaallisten palkkojensa ja muiden palkkioidensa vuoksi heitä voisikin nykyään kutsua lakkomiljonääreiksi.

Lisäksi he edustavat nykyistä "vasemmistoa", joka katsoo kärsineensä epäreilun tappion viime eduskuntavaaleissa. O. W. Kuusisen tapaan he olisivat halunneet pitää venäläiset vaalivalvojaiset, joissa kansaa ja äänestäjiä valvotaan tiukasti nimenomaan ennen vaaleja.

Aina ei voi voittaa, mutta aina ei voi myöskään hävitä, oli O. W. Kuusisen elämän opetus meille suomalaisille. Mies nimittäin hävisi Suomessa monet vaalit, sisällissodan, sekä vielä Talvi- ja Jatkosodat Neuvostoliiton joukkueessa, mutta sitten rupesi onnistamaan.

Hän nimittäin pääsi mukaan venäläisiin vaaleihin, joissa tosiaan vaalivalvojaiset pidetään ennen vaaleja. O. W. Kuusinen nousi sitten vaalivalvojaisten (NKVD/KGB) avulla NL: n politbyroohon ja haudattiin Kremlin muuriin. Ja nimenomaan tuossa järjestyksessä, sen mainitsemisen tärkeyden käsittää jokainen Venäjän sisäpolitiikkaa vähänkin ymmärtävä!

Sanna Marinin Viiden v**itun (Viisi valittua) hallitus on nyt levinnyt kuin tuhka tuuleen, mutta jäihän jäljelle sentään tästä Viisikosta tehty dokumentaatio, josta myös elokuvaa suunnitellaan. Marinin nykyisistä touhuista päätellen se tulee kuitenkin olemaan enämpi aikuisviihdettä (Cicciolina väärinpäin). 

Se sopii kuitenkin Ylen ohjelmistoon, koska yhtiön moraalinvartijana esiintyy entinen Adult Film Star (huora, suom. huom.) Rakel Liekki. Ja olihan Ylen maksamassa elokuvassa C. G. Mannerheimkin mustaihoinen, joten ehkä Tarja Halosen esittäjäkin voi olla ja tehdä mitä kinkkijuttuja tahansa tässä Viisikko tekee xuorin- elokuvassa. Halusinko sitten pysyä tässä venäläisessä teemassa ja senkö takia tuohon yhden kyrillisen kirjaimen laitoin! 

Viisikko sai sekavan alun jälkeen uuden jäsenen, koska Kepu katsoi Annika Saarikon olevan sopivin pelastamaan Suomen kurjistuvaa taloutta. Valtion velkoja ei tarvitse koskaan maksaa ja Kakkua ei voi syödä ja säästää; siinä olivat Saarikon keskeiset teesit hallituksen pöydässä ja myös kotona jääkaapilla.

Suomen terveydenhuollon pelastavaa Sotea rakentaessaan epäilen hänen noudattaneen tätä lentoemäntien pelastusohjeista löytämäänsä lausetta: Asettakaa happinaamarit ensin itsellenne! 

Saarikon Sotessa (Hyväntoivonalueet) nimittäin rahanaamarit jaettiin ensin alueiden 600 johtajalle ja kaikkien monimutkaisesta terveydenhoidosta päättävien ja aluevaltuustoissa istuvien sikatilallistenkin taloudellista ahistusta pönkitetään ruhtinaallisilla kokous- ja muilla palkkioilla. Annika ja Viisikko tekivät raskaan esityön, joten muille jäi tehtäväksi enää ommella Suomi- neito uudelleen kasaan!

9 kommenttia:

  1. No juu, sinne maailman tuuliin ne viisi v..ittua hajoavat. Pyrkivät eeuuun runsaiden herkkupetojen äärelle.
    Entisinä aikoina sanottiin, että rotat jättävät uppoavan laivan. pätee näihinkin tuholaisiin. Ja jälkeenjääneet, siis kaikella tavalla jälkeenjääneet koittavat täällä tuhota loputkin. Kun ne perkeleen persut ovat suurin työväenpuolue. Ja sekös kismittää samariinin perillisiä niin demareissa kuin sakilaisissakin.
    Huru-ukko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvin tiivistetty ja karavaani kulkee. Eikä se onneksi ole kamelikaravaani.

      Poista
  2. Saatanan tunarit, sanoisi Kekkonen tästä hallituksesta. Kohtapuoliin alkaa sitten vientivetoinen lakko. Vientivetoisuuttahan hallitus on kaipaillut. Nyt saa mitä tilaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viiden vitun hallituksen nousu, uho ja nyt naurettava tuho oli häpeällisin episodi Suomen historiassa.
      Koronan aikaan ja Ukrainan sodan alettua silloinen oppositio tuki varauksetta hallitusta kaikessa, mutta nyt siellä kaikki tuppuraiset vetävät omaa ämmien performanssia.

      Poista
    2. Nytpä sie ukko/akkapaha erehyt. Edellisestä hallituksesta se urkko olis moista manannut. Niin, juuri siitä viiden v..itun tuhlaajatyttöhallituksesta.

      Poista
  3. Mikä mättää, kun ne poliittisten lakkojen rajoituslait viipyy ja viipyy? Hatuttaahan se kovasti, kun jatkuvasti joutuu kattelemaan kaikenmaailman elorantojen tympeää virnistelyä ja illistelyä. Vasemmisto on surkea häviäjä.

    Joujou

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei Suomessa edes ole enää mitään vasemmistoa, kuten Timo Vihavainenkin on todennut. Viherfemakkoja rääkyjiä vain, jotka naurettavassa hallituksessaan polttivat maan, metsät ja aidanseipäätkin kärsivät!

      Poista
  4. Annukka Pullukka on omaksunut niin valtion- kuin kotitaloudenpidossa vasemmistolaisen naisen teesit:
    1)
    Kakkua voi syödä niin paljon kuin haluttaa, sillä se ei ikinä lopu vaan sitä tulee jääkaappiin jostain aina lisää!
    2)
    Sitä kakkua ei tarvitse maksaa, koska sitä tulee jääkaappiin jatkuvasti ihan itsestään jostain aina vaan!
    3)
    Kun mies alkaa valittaa rahojensa alkavan pikkuhiljaa loppua kakkujen loputtomaan ostamiseen emäntäkullan loputtomasti syötäväksi, on nostettava huikea huuto kuinka taas Isot Pojat kiusaa koska olen Tyttö!
    Sitä paitsi kakkuahan tulee ihan itsestään!!

    Näillä teeseillä Suomen Feministinen Naiskansanepätasavalta nousuun!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä tosiaan asuin 15 vuotta ns. Kympin tytön kanssa, enkä voinut kuin sivusta kauhistella hänen ja hänen akateemisten naisystäviensä keskustelujen pohjatonta typeryyttä.

      Ne lukevat ne koulukirjat ja lehdissä niiden väitetään pystyvän samaan ja paljon parempaan kuin miehet, mikä ei pidä tilastojen mukaan yhtään paikkaansa.

      Ylimieliset femakkonaiset tuhosivat lastenhoidon, peruskoulun, terveydenhoidon ja olivat vähällä tuhota koko Suomen tasavallankin.

      Poista

Katsoo Suomea O. W. Kuusisen silmin

Meillä nostatetaan nyt uudelleen Talvisodan henkeä, mutta nykyisessä monikulttuurisessa Suomessahan siinäkin on vähintään kaksi eri näkökulm...

Suosituimmat