Powered By Blogger

tiistai 5. maaliskuuta 2024

Ruotsi vai Venäjä; kummasta tulee ensin terrori Suomeen

Viime aikoina Suomen lehdissä on ihan urakalla vähätelty Ruotsin jengirikollisten määrää, ampumisia ja räjäytyksiä. Koska meilläkin kansaa valmistetaan sen saman monokulttuurisen islamin rynnistykseen.

Tukholmassa räjähti kolmannen kerran noin vuorokauden aikana, uutisoi Iltasanomat tänä yönä kello 1. 28. Ampumisia olen Ruotsin lehtien mukaan nähnyt tapahtuneen ainakin yhden, mutta poliisihan kertoo niistä vain jos on tullut kuolleita tai haavoittuneita.

Neljä (4) minuuttia tuon IS: n jutun julkaisun jälkeen sai Göteborgin hätäkeskus ilmoituksen kahden kerrostalon räjäytyksestä. Sadan metrin välein sijaitsevissa taloissa räjähtivät pommit 15- 20 sekunnin välein.

Kaikki nuo viisi kerrostaloa on evakuoitu asukkaista, joten sadat ihmiset ovat joutuneet muuttamaan. Lapsiperheet joutuvat yllättäen aloittamaan alusta koko elämänsä ensin väliaikaistiloissa ja myöhemmin uudella paikkakunnalla. 

He tietysti etsivät netistä turvallisia asuinalueita, mutta Ruotsista ei enää sellaisia löydy. Klaanien ja huumejengien johtohenkilöt sukulaisineen kun piileskelevät nimenomaan kantaruotsalaisten asuttamilla alueilla, joissa kokonaisia kerrostaloja sitten säälimättömästi räjäytellään.

Samoin noiden viiden räjäytetyn talon naapurustoissa ruvetaan etsimään asuntoja muualta, koska jopa purkutuomion saavat talorauniot tuovat painajaisunia varsinkin lapsille ja naisille. Koska on meidän vuoro, he ajattelevat katsellessaan lähi- itäläisiä ja somalitaustaisia naapureitaan. Jotka valvovat öisin, nukkuvat päivät ja joiden elämä ei perustu ainakaan työntekoon.

Joskus yli 30 vuotta sitten Kuubasta lähti lyhyessä ajassa jopa 50. 000 pakolaista veneillä Floridaan. USA otti heidät avosylin vastaan, koska he eivät tienneet Castron tyhjentäneen myös vankilat ja mielisairaalat niihin aluksiin.

Tekeekö Putin nyt saman ja vapauttaa keväällä kymmeniä tuhansia muslimi- ja afrikkalaistaustaisia vankeja Suomeen tunkeutumaan. Mitä suurempi murhamies, sitä parempi, ajattelee Putin hiljaa mielessään. Ei sillä roistolla ainakaan mitään moraalisia estoja ole siinä asiassa.

Katsoo Suomea O. W. Kuusisen silmin

Meillä nostatetaan nyt uudelleen Talvisodan henkeä, mutta nykyisessä monikulttuurisessa Suomessahan siinäkin on vähintään kaksi eri näkökulm...

Suosituimmat