Powered By Blogger

sunnuntai 3. maaliskuuta 2024

Klaanit hallitsevat jo Ruotsia

 Koko yhteiskunta on rikollisten klaanien soluttama, on Ruotsin Rikosseuraamusvirasto (Brå) todennut tutkimuksessaan.

Meillähän entinen sisäministeri Maria Ohisalo yritti saada palkattua huivipäisiä naispoliiseja, jotka olisivat jo pukeutumisellaan osoittaneet olevansa sitoutuneita jyrkkään islamiin ja siten myös sharia- lakeihin. 

Minkään muun uskontokunnan tunnuksilla esiintyvät poliisit olisivat tietysti olleet ehdottomasti kiellettyjä. Tässäkin tapauksessa olisi tarvittu oikeauskoista sharia- poliisia.

Ruotsissa on jo ollut lukemattomia tapauksia, joissa nimenomaan muslimitaustaiset poliisit ovat tiedottaneet huumejengeille ja -klaaneille tutkimusten kohteista ja ratsioista. Irakilaisten Migrin työntekijöiden on todettu myyneen miljoonilla oleskelulupia jne. 

Muilla kansanryhmillähän ei ole samanlaista uskontoon perustuvaa yhteisöllisyyttä ja varsinkin huumejengit käyttävät myös suoraa uhkailua. Esimerkiksi jo arabiperhe voi käsittää 400 henkeä, joten siitä voi päätellä myös tiukat suku- ja heimosidonnaisuudet.

Olihan meilläkin tuo tapaus, jossa yksi mies vuokrasi 25 asuntoa rikollisille ja kaikki asuntojen viralliset haltijat saivat vuokran lisäksi myös asumistuet itselleen. Johtavatko jäljet tähän rakennusyrittäjään ja oliko siinä myös oleskelulupien myyntiä!

Saksassa paljastui nyt tuo Taurus- ohjuksista tullut vuoto ja maan armeijassa epäillään olevan enemmänkin Venäjän vakoojia. 

Ei meillä Suomessa tietenkään, vaikka olen itsekin todennut niin olevan. Olin nimittäin joitakin vuosia sitten töissä armeijan laitoksessa, johon pääsi vain Suomen kansalaisia ja turvallisuustarkastukset tehtiin.

Eräs upseeri kertoi havahtuneensa eräänä päivänä siihen, että jokin työporukka pospotti keskenään venäjää. Asia tutkittiin pikaisesti ja miehet eivät edes osanneet suomea, mistään Suomen kansalaisuuksista nyt puhumattakaan. Rakennukseen tuli muuten jokin salainen merivoimien komentokeskus, jonka koko maailmasta irti "kelluva" yksi iso huone maksoi monen omakotitalon hinnan.

9 kommenttia:

  1. Kerkesinkö korkkaamaan kommenttiosion?

    VastaaPoista
  2. Jo vain ainaski kerkesit! Tämä sivusto on täysin erilainen kuin vuodatus, joten opettelua on koko homma. Olen yrittänyt esmes löytää ja saada sivuille suosikkilistaa, mutta en onnistunut.

    VastaaPoista
  3. Tunnetun määritelmän mukaan uuden taidon hallitsemiseksi pitää harjoitella joko 10 000 tunnin tai 10 000 toiston verran.
    Koska tämä ei ole täysin uusi taito, uskoisin osaamisen löytyvän hieman lyhyemmällä harjoittelulla.

    VastaaPoista
  4. nilsuaslak.blogspot.com4. maaliskuuta 2024 klo 10.30

    Ei taida riittää kumpikaan, koska tämä sivusto on minulle todella aivan uusi.

    VastaaPoista
  5. Lisäsin blogin linkkilistalleni ja mainostin muutenkin, niin kuin parasta A-ryhmää kuuluukin mainostaa.

    Se linkkilista: Kirjaudu sisään > ulkoasu > lisää gadget > linkkiluettelo.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon, koska uusi blogi voi pyöriä pitkään tyhjillään avaruudessa. Ja kiitos ohjeista, sain kyllä jotenkin linkitettyä muutamia blogeja, mutta ne tulivat heti tuon blogin nimen alle!

      Koko vuodatus on kadonnut, ei vain minun blogini.

      Poista
  6. Hieno homma että olet palannut linjoille!
    Huru-ukko

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja Yrjöperskeles blogin kautta tiesin pääseväni suoraan etulinjaan!

      Poista
    2. Tapiolan telineturmasta sanailtiin silloin kun se oli tapahtunut:
      https://www.turvallisuustutkinta.fi/fi/index/tutkintaselostukset/muutonnettomuudet/tutkintaselostuksetvuosittain/2024/valiaikaisentelinesillansortuminenespoontapiolassa11.5.2023.html

      Aikaslailla samat johtopäätökset kerroin silloin suoraan, pelkkien uutiskuvien yms. perusteella.

      Se sama entinen telineukko

      Poista

Katsoo Suomea O. W. Kuusisen silmin

Meillä nostatetaan nyt uudelleen Talvisodan henkeä, mutta nykyisessä monikulttuurisessa Suomessahan siinäkin on vähintään kaksi eri näkökulm...

Suosituimmat